30 Kasım 2008 Pazar

Alışveriş İçin En Güzel "Gün Bugün"

Sektörün önemli isimleri durgunluğa karşı beklenen adımı attı; Gün Bugün Kampanyası, dün İBB Başkanı Kadir Topbaş, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, AMPD, BMD ve TMD Başkanları ve kampanyaya destek veren diğer 20 STK Başkanı ile birlikte düzenlenen basın toplantısı ile kamu
Sektörün önemli isimleri durgunluğa karşı beklenen adımı attı; Gün Bugün Kampanyası, dün İBB Başkanı Kadir Topbaş, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, AMPD, BMD ve TMD Başkanları ve kampanyaya destek veren diğer 20 STK Başkanı ile birlikte düzenlenen basın toplantısı ile kamu oyuna duyuruldu.
Ülkemizin yurtdışı kaynaklı sıkıntılar yaşadığı dayanışma, birlik ve beraberlik, ortak akıl etrafında birleşme ve aynı gemide olma ruhunun hissedilmesi, ortak hedefe birlikte odaklanma bugünlerde İstanbul'dan başlatılan ve kısa bir sürede tüm ülkeye yayılması öngörülen "Gün Bugün Kampanyası" sektörün, bugünlerde ihtiyaç duyduğu; gibi noktalarda yan yana gelebildiğinin bir göstergesi...
Alışveriş teşvik kampanyası Gün Bugün, 21 Kasım tarihinde başlayıp, 31 Aralık 2008’e dek sürecek... Bütçesi 1 milyon avroyu bulan kampanya kapsamında 14 bin firma, 65 bin satış noktasında yüzde 20 ile yüzde 50 arasında indirim yapacak. Kampanyanın, ulusal gazetelerde yayınlacak ilanlarını İTO finanse ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi de billboard ve köprü üstü alınlıklarında kampanyayı ücretsiz olarak duyuracak.
oyuna duyuruldu. Ülkemizin yurtdışı kaynaklı sıkıntılar yaşadığı dayanışma, birlik ve beraberlik, ortak akıl etrafında birleşme ve aynı gemide olma ruhunun hissedilmesi, ortak hedefe birlikte odaklanma bugünlerde İstanbul'dan başlatılan ve kısa bir sürede tüm ülkeye yayılması öngörülen "Gün Bugün Kampanyası" sektörün, bugünlerde ihtiyaç duyduğu; gibi noktalarda yan yana gelebildiğinin bir göstergesi... Alışveriş teşvik kampanyası Gün Bugün, 21 Kasım tarihinde başlayıp, 31 Aralık 2008’e dek sürecek... Bütçesi 1 milyon avroyu bulan kampanya kapsamında 14 bin firma, 65 bin satış noktasında yüzde 20 ile yüzde 50 arasında indirim yapacak. Kampanyanın, ulusal gazetelerde yayınlacak ilanlarını İTO finanse ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi de billboard ve köprü üstü alınlıklarında kampanyayı ücretsiz olarak duyuracak.

0 yorum: