12 Kasım 2008 Çarşamba

Molped'in yeni web sitesi yayında

Delikanlı kızların sitesi www.molped.com.tr, ziyaretçilerine bilgilenme ve eğlenme fırsatı sunuyor. Ziyaretçiler, sağlıkla ilgili sorunlarını site üzerinden uzman doktora danışabilecek ve Molped’in yeni web sitesinde delikanlı kızlar, güzelliklerine güzellik katacak makyaj ve güzellik tüyolarını da sahip olacak.

Molped Club’ ın sunduğu ayrıcalıklardan yararlanmak isteyenler, kullanıcı adı ve şifresi alarak giriş yaptıklarında, özel notlarını site üzerinden sanal ajandalarına kaydedebiliyor. Sanal ajanda kullanıcıları, ilgili tarih geldiğinde konuyla ilgili hatırlatma maili alacak ve böylelikle zamanlarını doğru planlayabilecek. Ayrıcalıklı Molped Club üyeleri, günlüklerini site üzerinden tutarak, başkaları tarafından istenmeden okunmasını da önleyebiliyor. Üyeler, fotoğraf ve videolarını siteye yükleyerek arkadaşları ile paylaşmanın da keyfini yaşayıyor.

Genç kızlar da, www.molped.com.tr sitesindeki takvim üzerinden özel günlerini kaydederek düzenli bir şekilde takip edebiliyor. Delikanlı kızlar, Molped’in yenilenen web sitesinden Molped ürünleri ile ilgili yenilikleri, aktiviteleri ve kampanyaları da takip edebilecek.


0 yorum: