13 Kasım 2008 Perşembe

Tasarım Yarışması Ödülleri sahiplerini buluyor

Türkiye Mobilya Sanayicileri (MOSDER) tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Tasarım Yarışması 20 Kasım’da İstanbul Mustafa Kemal Merkezi’nde sahiplerini bulacak.
Gecede BKM Mutfak oyucularından oluşan ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ tiyatro ekibinin geceye özel hazırladığı gösterinin ardından kanepe, yatak odası, oturma grubu, genç odası, yemek odası ve aksesuar olmak üzere 6 kategoride 30 ödül sahiplerini bulacak.
84 bin YTL’lik ödül
Toplam para ödülü 84 bin YTL’yi bulurken, yarışmanın kazananları, iş ve staj olanakları, yurtdışı fuarlara katılım ve tasarımlarının patent haklarının koruma altına alınması gibi önemli kazanımlar elde edecek. MOSDER Başkanı Nazif Türkoğlu 26 üniversiteden 200 kişinin 390 projeyle katıldığı yarışma konusunda şunları söyledi: “Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması düzenlendiği 4 yıldır yalnızca lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımına açık. Geçtiğimiz üç yılda iç mimarlık ve endüstriyel tasarım bölümlerinden başvuru kabul edilirken, bu yıl bunlara ek olarak mobilya dekorasyon ve ağaç işleri endüstri mühendisliği bölümleri de kapsama dahil edildi.”


0 yorum: