3 Aralık 2008 Çarşamba

IdeaTrophy yarışması başlıyor

Unilever'in üniversite öğrencileri arasında düzenlediği IdeaTrophy yarışması başlıyor. Bu yıl 8.si yapılan yarışma gençlerin hayal dünyalarını zorlayacak. Her yıl farklı bir Unilever markasıyla yapılan yarışmada gençler bu kez Algida'nın genç markası Cornetto için yarışacak.
IdeaTrophy yarışmasıyla gençlere "Bu bir oyun değil, oyun olamayacak kadar gerçek" sloganıyla seslenen Unilever, bu yıl ki paralel evren projesiyle yaratıcılıkta sınır tanımayacak. Katılımcıların kişisel yetkinliklerinin, yaratıcı ve stratejik düşünebilme becerilerinin gelişimine katkıda bulunan yarışma için 29 Aralık tarihine kadar fikirler toplanacak.
Her yıl bir Unilever markasıyla yapılan Unilever IdeaTrophy Fikir Yarışması 2001 yılında Omo, 2002'de Algida, 2003'te Lipton Ice Tea, 2004'te Dove, 2005'te Knorr, 2006 yılında Lipton, geçtiğimiz yıl Unilever'in satış ve satış geliştirme fonksiyonlarını yöneten Customer Development Departmanı'yla yapıldı. IdeaTrophy'de gençler bu yıl ise favori dondurma markaları ‘Cornetto' için yarışmanın heyecanını yaşayacak.

0 yorum: