30 Ekim 2008 Perşembe

Açık oyna ödülleri kazan

Levi's Jeans'in bu sezonki kampanyası "Live Unbuttoned" açıkhava ve dergilerden sonra şimdi de internet'te. acikoyna.com adresindeki kampanya sitesinde, hikaye içerisindeki kahramanı yönlendirecek ve hayallerinize ulaşabilmek için çeşitli sınavlardan geçeceksiniz. Size rüya ile gerçek arası bir deneyim yaşatacak olan Levi's Açık Oyna'da her zorlu sınavdan sonra birbirinden farklı sürprizler bulunuyor. 2 günlük çekim ve yoğun bir prodüksiyon süreci ile gerçekleştirilen proje, "Hem hayata hem kendine açık ol, istediğin gibi oyna!" alt mesajını taşıyor. Açık oynarsanız göreceksiniz ki, aradığınız şey aslında çok da uzakta değil. Bu yolculuğa katılmak için www.acikoyna.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.Levi's 501 için hazırlanan bu kampanyaya 11 Aralık 2008'e sürecek. Katılımcılar iPod shuffle 1 GB, Levi's T-shirt, Levi’s tasarımlı düğme ve 30 YTL değerinde indirim çeki kazanma şansı yakalayaceklar. En çok arkadaş daveti yapan 15 kişi de Levi's 501 Jeans kazanacak. http://www.acikoyna.com/

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.