30 Ekim 2008 Perşembe

Dondurulmuş Gıda Sektörüne Yeni Marka

Özgörkey Gıda, dondurulmuş gıda sektöründe, fast food zincirleri ve toplu tüketim noktalarındaki sekiz yıllık deneyimini Feast ile perakende kanala taşıyor. Özgörkey Gıda’nın 1998 yılında temeli atılan ve 2000 yılında faaliyete geçen İzmir tesislerinde üretilen Feast markalı ürünlerinden oluşan 4 ana grup ve 22 farklı çeşitteki ürün yelpazesiyle tüketicilerine ulaşıyor. 2008 başından bu yana son tüketicileri ile buluşan Feast ürünleri 22 farklı çeşidi ile sofralara ulaşıyor. Patates, elma dilim patates, kaplamalı elma dilim, bezelye, barbunya, taze fasulye, bamya, patetesli garnitür, mısır, küp soğan, patates kroket, sebzeli kroket, soğan halka, Pizza Karnaval, Pizza Mozzarella, karışık dörtlü pizza, sigara böreği, peynirli üçgen börek, Kayseri mantısı ve milföyden oluşan Feast ürünleri, dondurulmuş gıda sektöründe bir ilk olan aç-kapa paketleri ile marketlerde yerini aldı. “Aç-kapa paketler” özel fermuarı açıldıktan sonra istenilen miktarda ürünün kullanılıp, poşetin havası alındıktan sonra fermuar kapanarak, kalan ürünlerin aynı şekilde saklanmasına olanak sunuyor.

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.