13 Ekim 2008 Pazartesi

Kale Tasarım Merkezi açıldı

Kale Grubu'nun öncü markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kalekim'in santralistanbul anasponsorluğu kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Tasarım Kültürü ve Yönetimi programı ile birlikte oluşturduğu Kale Tasarım Merkezi açıldı. Tasarım platformu olarak işlev görecek olan Kale Tasarım Merkezi, santralistanbul’da E4 eğitim binasında yer alıyor. Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay açılış konuşmasında “Türkiye’de tasarım kültürü oluşturmak konusunda tasarımcılar, üniversiteler, sanayiciler, üreticiler olarak rekabetçi olabilmek için yerel kaynakları nasıl kullanacağımız konusunda hep birlikte kafa yormak gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle bir tasarım merkezi fikrini santralistanbul anasponsorluğu kapsamında hayata geçirelim istedik. Ben, Kale Tasarım Merkezi’nin bir proje kültürü ortamı oluşturmak açısından önemli olduğuna inanıyorum. Türk tasarımcıların yaptığı iyi çalışmaların, projelerin bir merkezde buluşması gerekiyor. Bir platformda bu tasarımların görülebilir, hissedilebilir olması kadar, bir fikrin doğması ve metaya dönüşmesi de çok önemli bir konudur. Bu konu üzerinde yoğunlaşılırsa Türkiye’nin ülke olarak değerini arttırır, İstanbul’u da dünya kenti olarak önemli kılar. Kale Tasarım Merkezi’nin bu anlamda önemli bir işlevi yerine getireceğine ve Türk tasarımına katkısı olacağına gönülden inanıyorum.“ dedi.


1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.