30 Ekim 2008 Perşembe

En hızlı büyüyen teknoloji şirketi belli oldu

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2008 Programı’nın sonuçları Swissotel The Bosphorus’da yapılan bir törenle açıklandı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemeyi amaçlayan ve bu yıl üçüncüsü Türk Telekom sponsorluğunda düzenlenen programa yapılan başvurular değerlendirilerek, son beş yılda %3031oranında büyüme elde eden PhonoClick birinci oldu. Müşteri yönetimi için teknolojik çözümler sunan Phonoclick’i, %2890’lık büyüme ile dijital ve mobil iletişim eğlence ve içerik hizmetleri sunan CE Bilişim takip etti. Kurumsal bilişim çözümleri geliştiren ve sunan Bilgi Sistemleri ise, %1942 büyüme oranı ile üçüncü sırayı aldı.

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.