30 Ekim 2008 Perşembe

Global Stil İkonu Yeni Fiesta, Ekim Ortasından İtibaren Türkiye’de

Ford Otosan, Autoshow İstanbul’da da yaratan Ford Fiesta’nın 7’inci nesil modelini Türkiye’de satışa sunuyor. Ford’un Verve konsept otomobilinden yola çıkılarak geliştirilen yeni Ford Fiesta, “Global Stil İkonu” olarak tanımlanıyor. Ford Kinetik Tasarım Felsefesi ile üretilen; güvenlik ve sürüş özellikleri ile üst segment, büyük bir otomobilin hissini yaşatan yeni Fiesta, 26.200 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak 2005 ve 2007 yıllarında Türkiye‘de 5 kapılı B segmentinin en çok satan otomobili olan, bu liderliği 2008’de de sürdüren Ford Fiesta’nın 7. nesli, Türkiye’de de satışa sunuluyor. Ford Otosan tarafından, Türkiye’de ilk kez Autoshow İstanbul’da sergilenen yeni Fiesta, Ekim ayının ikinci yarısından itibaren, showroom’larda yerini alacak. Ayrıca, Türkiye’nin ilk Internet dizisi Yeni Ford Fiesta için çekiliyor.Yeni Ford Fiesta’yı hedef kitle ile buluşturmak için en etkili, en yenilikçi, en hızlı ve en interaktif mecra olan İnterneti de, yenilikçi bir proje ile kullanacaklarını söyleyen Serhan Turfan, “13 bölümlük gizem dolu bu macera ile, Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz. Bize çok büyük heyecan veren bu projeyi tanımak ve bu keyifli diziyi izlemek isteyen herkesi, http://www.proje13.com/ adresinde bekliyoruz” dedi.

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.