30 Ekim 2008 Perşembe

Google'dan Internet Reklamcılığı Programı

Google, hizmet yelpazesini internet reklamcılığı ile genişletmek isteyen web tasarımcısı, teknoloji danışmanı, KOBİ danışmanı, hosting hizmet sağlayıcı firma, reklam ajansı ve hatta internet dünyasında kariyer yapmak isteyen yeni mezunlar için, ‘Internet Reklamcılığı Programı’nı başlattı. Web dünyası profesyonellerine yeni fırsatlar sunmayı ve Türkiye'de internet reklamcılığı vizyonunu yaygınlaştırmayı hedefleyen Google Internet Reklamcılığı Programını tanıtmak üzere düzenlenen toplantıda program ile ilgili detaylar ve Google'ın bu alanda getirdiği çözümler tanıtıldı. Bu etkinliğe katılanlara ayrıca müşterilerinin internet reklamcılığına geçişlerini desteklemek için AdWords deneme kuponları sunuldu. Internet reklamcılığını modern pazarlama yöntemi olarak benimseyen ve müşterilerine de bu vizyonu aşılamak isteyen firmalar bu program kapsamında bir web sitesinin nasıl etkin bir pazarlama aracına dönüşebileceğini görebilecek ve Türkiye'de internet reklamcılığı vizyonun gelişmesine öncülük edip müşterilerine web dünyasında yeni bir hizmet sunabilecek. Kendi hizmetleri ile Google çözümlerini birleştirerek, Internet reklamcılığı ile yeni bir gelir modeli yaratma fırsatını elde edebilecek. Ayrıca Google tarafından düzenlenen etkinliklere katılarak müşterileri için ücretsiz basılı materyal ve eğitim dokümanlarına sahip olabilecek ve sektördeki diğer profesyoneller ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunabilecekler.

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.