13 Ekim 2008 Pazartesi

Google'ın müzik versiyonu: Line.fm

Yakın geçmişte www.line.fm adresinde açılan müzik arama motoru artık Türkçe. 55 milyardan fazla şarkının web üzerinde aramasını yapan Line.fm'de istenilen şarkılar dinlenebiliyor. İsteyen kayıt olup müzik listesini kaydedebilirken, isteyen diğer kullanıcıların müzik listelerini takip edebiliyor. Line.fm'in en önemli özelliği Google'ın müzik versiyonu olması. Aranılan her şarkıyı internet üzerinde arıyor ve buluyor. Kazaa ve Bittorrent gibi illegal programların aksine Line.fm şarkıların bilgisayara indirilmesine izin vermiyor. Last.fm ya da Rhapsody'nin aksine kullanıcıların tam olarak aradıkları ve dinlemek istedikleri müziği arayıp, bulup, tam sürüm olarak dinletiyor. 2007 yılında açılan Line.fm şu anda aralarında Türkçe'nin de bulunduğu 3 dilde hizmet veriyor.

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.