30 Ekim 2008 Perşembe

En hızlı büyüyen sosyal ağ; Twitter

Nielsen Online’dan gelen verilere göre Amerika’da Eylül ayı içinde en hızlı büyüyen sosyal networkler arasında ilk üç sırayı Twitter, Tagged ve Ning paylaşıyor. Twitter’ın büyüme oranı yüzde 343 iken bu rakam Tagged’da yüzde 330 ve Ning’de de yüzde 251. Sosyal network’ler arasında Eylül ayı içersinde Amerika’da en çok ziyaret edilen site ise 59.4 milyon tekil ziyaretçiyle MySpace. Buna rağmen MySpace’ın büyüme oranı yüzde 1’de kalmış durumda. Onu 39 milyon tekil ziyaretçi ile Facebook (büyüme oranı yüzde 116) ve Classmates Online (büyüme oranı yüzde 28) takip ediyor.

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.