17 Ekim 2008 Cuma

Türkiye’nin En Kapsamlı İş Zekâsı Konferansı’nın İkincisi 06 Kasım’da…

Dünya çapında İş Zekâsı alanının en büyük etkinliği olarak tanımlanan SAS Forum, üst düzey yöneticileri her yıl farklı bir ülkede, farklı bir konsept ile bir araya getiriyor. İş dünyasının merakla beklediği SAS Forum, fikir liderlerinin ve üst düzey yöneticilerin katılımcılara, globalizasyonu nasıl şirketlerinin lehine çevirebileceklerini, uluslararası geçerliliği olan bir strateji yaratmak için neler yapılması gerektiğini gerçek başarı hikâyeleri eşliğinde anlattıkları bir platform niteliğine sahip. SAS, geçtiğimiz yıl sektörde bir ilke imza atarak Türkiye’nin en geniş kapsamlı İş Zekâsı Konferansı’nı gerçekleştirmişti. Sigorta, finans, telekomünikasyon, üretim, perakende ve otomotiv gibi farklı sektörlerden yaklaşık 550 üst düzey yöneticiyi ağırlayan SAS Forum Türkiye’07’nin ardından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan SAS Forum Türkiye 2008, “Yarına Dönüşüm” sloganıyla yine tüm yöneticileri bir araya getirecek. SAS Forum Türkiye 2008, 06 Kasım 2008 tarihinde, WOW Convention Center, Yeşilköy’de düzenlenecek. Farklı sektörlerden Dünya’nın ve Türkiye’nin en başarılı İş Zekâsı projeleri ve “Yarına Dönüşüm”e hazır olan tüm profesyoneller burada olacak.

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.