30 Ekim 2008 Perşembe

Yahoo'nun karı yüzde 64 düştü

Dünyanın en çok ziyaret edilen internet sitesi Yahoo'nun, üçüncü çeyrekte karı yüzde 64 geriledi. Yahoo tarafından yapılan açıklamada, şirketin, geçen yıl üçüncü çeyrekte 151,3 milyon dolar (hisse başına 11 sent) olan karının, bu yıl aynı dönemde 54,3 milyon dolar (hisse başına 4 sent) olduğu belirtildi. Şirketin gelirlerinin aynı dönemde yüzde 1 artarak 1,79 milyar olduğu ifade edilen açıklamada, bu yılın tamamında 7,38 milyar dolar olması beklenen şirketin geliri 7,18 milyar dolara indirildi. Bu arada şirketin maliyetleri kısmak için iş gücünün en az yüzde 10'unu azaltmayı planladığı belirtildi. Küresel çapta 15 bin kişiye istihdam sağlayan şirket, 1500 kişiyi işten çıkaracağını ve bu yıl sonuna kadar 3,9 milyar dolar olan masraflarını 400 milyon dolar kısacağını bildirdi. Yahoo, şubat ayında 1000 kişiyi işten çıkarmıştı.

1 yorum:

loan lending plc dedi ki...

Kredi derecelendirmesi hakkinda bireysel ögrenme, bankalarin yogun çalismalar oldugunu söylemek mümkün olacaktir yapti. Kendiniz adina çalismak için firsat her türlü erisim bu sorunu incelemek istiyorsaniz, Aiicco sigorta kredi kredi sirketi plc gibi özel bir adres yapmak mümkün kolayca ögrenme sürecinde bireysel kredi notlari. Bir noktada ciddi, bu notlar faydali olacaktir, bankalar size verecektir kredilerin yüzde tadini çikariyor. Yani bu sirket e-posta simdi kredi için geçerlidir: simdi igein_h_yizevbekhai@admin.in.th hemen kredi transferi ile devam etmek. Biz% 3 faiz oraniyla kredi veriyor. bireysel krediye her türlü hürmet kovan.

(1) Biz is için kisisel kredi vermek.
(2) Biz proje kredisi vermek.
(3) Biz, ögrenci kredi vermek.
(4) Biz konaklama kredi vermek.
(5) Biz insaat kredi vermek.

Eger kredi geri ödemek sizin seçim süresinde geri ödemek bildigi herhangi bir miktar için hemen basvurun. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Bu e-posta oldugunu.